Асен Василев казал, че живеете по-добре. Като отидете в магазина повече

...
Асен Василев казал, че живеете по-добре. Като отидете в магазина повече
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев е бил в централата на Лукойл, има свидетел

" Асен Василев споделил, че живеете по-добре. Като отидете в магазина повече ли купувате, не ви ли обраха с по 1 лев на всеки литър бензин и нафта? Вашите пари отидоха при Путин и в " Лукойл ", може би и на друго място и се надяваме след време това да се потвърди. Защото сигурно Асен Василев е бил в централата на " Лукойл " като вицепремиер и имаме очевидец. Да, с дата и час, всичко се знае. Рано или късно този очевидец ще откри сили и храброст това да се разбере. Резултатът от тези срещи се мери в милиарди, за сметка на джобовете на българите и това е реалност. "

Това съобщи през днешния ден пред симпатизанти на ГЕРБ в Ловеч водачът на партията и лидер на листите в Пловдив и в 25 МИР в София, като загатна и криптирани диалози с Москва или Женева.

Борисов разяснява и отчетът на служебната министърка на финансите Росица Велкова, вещаеш тъмен фискален сюжет при раздути разноски.

" Да не забравяме, че Росица Велкова беше заместник-министър на Асен Василев и желае да му свърши черната работа в този момент, да запълни голямата дупка в бюджета, облагайки всяка компания в България. Искат да ви вземат още няколко милиарда през този налог, с цел да запълнят дупката на Асен Василев. Какво излиза - че сякаш са нараснали пенсиите, които обаче инфлацията изяде, в този момент желаят да оберат и децата ви, които работят. Кои ще пострадат - белите, транспарантните, почтени компании, които движат стопанската система и промишлеността. Няма да позволим да обложат нито туризма, нито ресторантьорите, нито фитнесите, те пострадаха най-вече от Коронавирус ", уточни той, визирайки желанието на служебния кабинет да внесе проетобюджет с възобновяване на понижения Данък добавена стойност за някои браншове на 20 на 100, както и спомагателен налог свръхпечалба.

" Нямаше кой различен да оцелее, брутално се отнасяха към нас в тези две години. Но силата е нашата уязвимост - прекомерно сме мощни, доста са хората, които ни имат вяра. Те не могат даже да боядисат това, което сме създали. Месеци наред мантинели не се оправят и няма маркировка по пътищата. Уважаемият Шишков като взима ядки, не е ли видял, че няма маркировка и нощно време хората ще се избият. Не е ли видял какви са му мантинелите? Защо не взе и строшените мантинели дружно с ядката? Те приказват, единствено с цел да се заяждат и да омаловажат това, което сме създали. Само че хората могат да съпоставят " - засегна и тематиката с инспекциите на строителството на автомагистралите Борисов.

И съобщи, че за " Хемус " даже бил признателен на кабинета - " че най-малко вложиха в някакъв миг някакви средства да не падне, тъй като това са над 27 големи мостове и парите на данъкоплатците щяха да отидат в калта ".

" Къде е завода за електрически автомобили в Ловеч? Две години по-късно медиите не отиват да покажат ливадата с фотоволтаици, както и цялостния язовир, който източиха, с цел да се снимат. Искаха и габровския язовир да източат, само че Томислав Дончев е същински габровец и се снима с сегашен вестник, те се уплашиха и повече нито 1 язовир не източиха. А всичко това се случваше със съдействието на медиите, правеха им реклама от заран до вечер " - продължи водачът на ГЕРБ, визирайки обещаните от държавното управление " Петков " планове.

" Велкова не си опонира, това е конфиденциален отчет до министерствата. Когато стана притежание за медиите, я заплашиха, тъй като има Закон за банките, съгласно който, в случай че всява боязън носи наказателна отговорност. Затова се дръпна. Но това е действителното състояние в страната. Николай Василев постави в центъра на София табло, което демонстрира всяка минута по какъв начин върви дълга и по какъв начин България се задължава с милиарди. Една медия не го показа;

Когато станах министър председател в София нямаше спортна зала, в Пловдив и в Русе - също. Във Варна имаше, само че след проучване стана ясно, че подпорните колони на пода са висяли във въздуха, а изпод 9 метра вода. Господ ни е пазил тогава, тъй като в случай че беше пропаднал, не знам дали щеше да има оживял. Наново направихме цялата зала там. В Бургас от 2 години е подготвена най-голямата спортна зала в България, по-голяма е от Арена Армеец. Не я пускат, а там трябваше да е международното състезание по лека атлетика. Не я пускат, с цел да може хората да не помнят, че ние сме я създали. Същото е ситуацията при църквите и манастирите. Няма нещо, което да не сме създали. 

Трудно е, само че аз и моят екип знаем по какъв начин! Затова ни би трябвало голяма поддръжка на 2 април. Ако не се направи държавно управление, ще е наказване за този, който се нарами да ръководи след още едни предварителни избори. Имаме финален късмет! " - съобщи още Борисов пред цялостната зала в Ловеч.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР